Filmele tale preferate
Locul minunat unde putem discuta depre filmul tau preferat


Reclama ta pe acest site | Reclama ta pe acest site | Reclama ta pe acest site | Reclama ta pe acest site

Filme online cu Steven Seagal
     media: 4.20 din 5 voturi

Cel mai recent film online cu Steven Seagal este "The 41" si este evident un film de actiune marca binecunoscutului actor american.  Sechestrați în tramvaiul 41 va fi plin de efecte speciale , tramvaiul va sari in aer de cel putin trei ori, si spre bucuria noastra este filmat tot in Romania, la Bucuresti. Daca vrei sa vezi acest film online cu Steven Seagal va trebui sa cauti un host care asigura vizionarea filmelor contra cost , caci gratuit este un picut cam ilegal , desi sunt destule site-uri care o fac, unele chiar din Romania. Noi nu incurajam pirateria, insa suntem adeptii vizionarii de filme online.


Unele scene sunt filmate in metrou , cu eroul nostru Steven Seagal pe acoperis. Tot ce ai vazut pana acum in filmele sale , acumva fi de trei ori mai violent, de trei ori mai atractiv si de trei ori mai multe batai iti vor fi prezentate pe parcursul  filmului "The 41" .


In cinematografe va putea fi urmarit incepand cu luna mai 2013. Pana atunci icervati sa vizionati alte filme cu Steven Seagal si urmariti cu atentie orice aparitie online cu acest film. S-ar putea s ava oferim o surpriza placuta cat de curand, daca producatorul va dori bineinteles sa ne ajute!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare